blog image

فایل منیجر! حتما این عبارت را بار ها در زمانی که در حال آشنایی با سرویس هاست  و وب سایت بوده اید با عبارت های زیر شنیده اید

  • فایل های وب سایت را در فایل منیجر آپلود کنید.
  • فولدر public_html محل آپلود فایل های شماست.
  • فایل های ساب دامنه را در فولدر مربوط به ساب دامنه آپلود نمایید.

و بسیاری از عبارت های مانند این. یا حتی بارها برای شما پیش آمده است که در سرویس هاست سی پنل خود به صورت سهوی یا عمدی اقدام به حذف یک فایل اضافه یا فایلی می نمایید که شاید دوباره به آن نیاز داشته باشید.

در ادامه به بررسی مفهوم فایل منیجر در سی پنل و آشنایی با آن می پردازیم.

فایل منیجر چیست؟

مفهوم فایل منیجر در هر سرویس هاست قسمتی برای شما وجود دارد که شما اجازه می دهد اقدام به مشاهده ، مدیریت و آپلود فایل های خود بر روی سرویس هاست نمایید.

راه های زیادی برای آپلود یا بارگذاری فایل بر روی سرویس هاست وجود دارد اما پس از آپلود فایل های نیز جهت مدیریت آنها نیاز به دسترسی به فایل منیجر دارید.

برای نمونه رایانه شخصی خود را در نظر بگیرید ، رایانه شخصی شما دارای یک یا چند درایو اصلی می باشد . حال فرض کنیم شما نرم افزاری را بر روی رایانه خود نصب نموده اید ، این نرم افزار فایل های خود را در محلی که شما در مراحل نصب تعیین می نمایید یا محلی که به صورت معمول برای آن از سوی شرکت سازنده تعریف شده است فایل های خود را قرار داده و نصب می شود.برای دسترسی به نرم افزار و فایل های آن ، شما می توانید وارد درایوی که نرم افزار بر روی آن نصب شده شوید و فایل های اجرایی و نصب شده توسط آن را در فولدر نصب نرم افزار مشاهده نمایید.

تمامی وب سایت هایی که در سطح وب وجود دارند مانند وب سایت شما یا وب سایتی که قصد راه اندازی آن را دارید نیز در سرویس هاست خود دارای محلی می باشند که فایل های آنها در آنجا قرار دارد و از طریق فایل منیجر این فایل ها قابلیت مدیریت می باشند.

در فایل منیجر سرویس هاست لینوکس سی پنل شما قابلیت های فراوانی مانند دسترسی به تمامی فایل ها، حذف فایل ها، بارگذاری فایل ها ، ویرایش نام فایل ها ، فشرده سازی فایل ها و .. دارید که در ادامه این مورد را مورد بررسی قرار خواهیم داد و ویژگی های کامل فایل منیجر در هاست سی پنل را به شما توضیح خواهیم داد.

شما برای بارگذاری فایل های وب سایت خود نیاز به آشنایی با فایل منیجر داشته تا بتوانید فایل ها را در مسیر درست و دلخواه خود قرار دهید.

 

شیوه استفاده از فایل منیجر در سی پنل به چه صورت می باشد؟

برای استفاده از فایل منیجر در سرویس هاست، در ابتدا وارد سرویس هاست سی پنل خود شوید.

پس از ورود به سرویس هاست، مانند تصویر  زیر بر روی File manager کلیک نمایید.

تنظیمات فایل منیجر

پس از کلیک بر روی File Manager وارد این قسمت خواهید شد که در اولین نگاه تصویری مانند تصویر زیر را مشاهده می نمایید.

تنظیمات فایل منیجر2

لطفا تصویر را به دقت مشاهده نمایید. برخی قسمت ها برای توضیحات بیشتر شماره گذاری شده اند.

در صورتی که دقت نمایید در قسمت شماره ۱ یوزرنیم شما وجود دارد که در زمان ورود به سرویس هاست سی پنل از آن استفاده می نمایید. یوزرنیم شما در حقیقت فولدری می باشد که برای وب سایت شما در سرور برای شما ایجاد شده است.

مثال نصب نرم افزار در رایانه شخصی را در نظر بگیرید. زمانی که اقدام به نصب نرم افزار در رایانه شخصی می نمایید می بایست در فولدری مخصوص با نام مربوط به آن قرار گیرند. این منطق برای وب سایت ها نیز صادق بوده و زمانی که سرویس هاست خریداری می نمایید ، محلی اختصاصی برای ذخیره سازی فایل های شما برای شما ایجاد می شود.

در ادامه تمامی فولدر های موجود در این قسمت را بررسی می کنیم. در انتها دقت نمایید مهم ترین فولدر برای شما که هدف ما معرفی آن می باشد public_html می باشد که محل نگهداری فایل های وب سایت شما می باشد.

نکته بسیار مهم : فولدر هایی که در سمت راست تصویر مشاهده می نمایید تماما فولدر های سیستمی شما می باشد و در ادامه به بررسی هر کدام می پردازیم به صورت کلی بهتر است از انجام هر گونه تغییر در این فولدر ها به صورت ناآگاهانه خودداری نمایید و تنها به صورتی که در ادامه به شما اعلام می شود آنها را مدیریت نمایید.

همانطور که در سمت راست مشاهده می نمایید ۹ فولدر را مشاهده می نمایید:

فولدر  etc چیست؟

این فولدر محل نگهداری فایل های سیستمی و تنظیمات مربوط به فایل های پیکربندی سی پنل می باشد . به صورت کلی شما نیازی به دستکاری، تغییر نام ، حذف و یا ایجاد هرگونه عملیات بر روی این فایل را ندارید.

به صورت معمول این فولدر دارای حجم مشخص و خاصی می باشد و در صورتی که مورد غیر عادی مشاهده نموده اید بهتر است از تغییرات بر روی آن خودداری نموده و اقدام به ارسال درخواست به واحد پشتیبانی فنی نمایید.

این فایل در زمان ایجاد سرویس هاست در سرور برای شما ایجاد شده است و به صورت کلی بهتر است از ایجاد هر گونه تغییرات بر روی آن خودداری نمایید.

فولدر logs چیست؟

فولدر logs در حقیقت نگه دارنده  تمامی جزئیات عملیات انجام در هاست شما می باشد.

تمامی عملیاتی که در وب سایت شما انجام می شود دارای جزییاتی می باشد که این موارد در این فایل در دسترس شما خواهد بود.

عملیاتی مانند اجرای فایل ها و اسکریپت های php در سرویس هاست شما ، آپلود فایل  و یکی از مهمترین موارد ورود و خروج از سرویس هاست می باشد که شما می توانید با ورود به این فولدر فایل های لاگ را مشاهده نموده و در صورت تمایل جهت بررسی یک مورد خاص اقدام به بررسی آنها نمایید.

استفاده از فایل های لاگ و بازگشایی آنها کار چندان سختی نبوده اما نیاز به دانش اولیه ای می باشد که در مقاله ای جدا به شما توضیح داده خواهد شد.

توصیه میگردد فایل های لاگ را به هیچ عنوان حذف نکنید. یکی از مهمترین کاربرد های فایل های لاگ بررسی وجود نقص در عملکرد وب سایت شما یا یک اسکریپت می باشد تا سریعا بتوان اقدام به رفع مورد نمود.

همچین در صورتی که به هر دلیلی دسترسی های سرویس هاست شما در اختیار شخصی دیگری قرار گرفته باشد و ایشان به وارد سرویس شما شده باشد زمان ورود و ای پی آدرس ایشان نیز در این قسمت ذخیره می شود بنابراین در صورتی که برای نمونه در حال استفاده از سرویس هاست به صورت اشتراکی می باشید می توانید از این قسمت برای بررسی فعالیت های کاربران هاست و ورود و خروج آنها نیز استفاده نمایید.

فولدر mail چیست ؟

این فولدر همانطور که از نامش پیداست این فولدر محل نگهداری اطلاعات ایمیل اکانت های شما می باشد.

شما در سرویس هاست سی پنل خود می توانید اقدام به ایجاد ایمیل اکانت های مختلف و دلخواه نمایید که اطلاعات ایشان در این قسمت ذخیره میگردد.

جهت آشنایی بیشتر با شیوه ایجاد ایمیل اکانت در هاست سی پنل به این مقاله مراجعه فرمایید.

همانطور که اطلاع دارید ایمیل اکانت های ایجاد شده توسط شما و ایمیل های درون آن ها حجمی از سرویس هاست شما را اشغال می نمایند که این حجم و اطلاعات آنها در این فولدر قرار دارد.

فولدر public_ftp چیست؟

جهت بارگذاری فایل در هاست سی پنل راه های بسیاری وجود دارد. شما می توانید به صورت مستقیم یا به صورت غیر مستقیم اقدام به اپلود فایل در سرویس هاست سی پنل نمایید.

به صورت معمول بهترین راه جهت بارگذاری فایل های وب سایت شما در سرویس هاست سی پنل استفاده از Ftp و ابزار های آن می باشد.

FTP چیست؟

اما شاید برای شما سوال باشد، Ftp چیست؟

پروتکل Ftp (نام اختصاری این پروتکل Ftp می باشد نام کامل آن File Transfer Protocol است) جهت انتقال فایل ها به سرویس هاست می باشد. شما با استفاده از این پروتکل می توانید اقدام به آپلود فایل های دلخواه خود بر روی سرویس هاست خود نمایید.

با استفاده از این پروتکل شما ویژگی هایی نظیر موارد زیر را دارا می باشید:

  • انتقال فایل ها به سرویس هاست
  • ایجاد فایل و فولدر در سرویس هاست
  • حذف فایل ها و فولدر ها در سرویس هاست
  • تغییر نام فایل ها و فولدر های موجود در سرویس هاست
  • پیدا نمودن یک فایل دلخواه از بین فایل های موجود در بین فایل های شما در سرویس هاست

دو نکته مهم در رابطه با Ftp وجود دارد:

  • این پروتکل یک پروتکل امن نمی باشد اما یک پروتکل اشنا بوده که در تمامی سرویس های هاست جهت انتقال فایل مورد استفاده قرار می گیرد به همین جهت در حفط و نگهداری اطلاعات خود کوشا باشید زیرا در صورتی که شخصی اطلاعات سرویس هاست شما یا اطلاعات اکانت Ftp شما را داشته باشد امکان اتصال به سرویس هاست شما و دسترسی به فایل های وب سایت شما را دارا می باشد. ( در رابطه با شیوه مدیریت FTP در هاست سی پنل و ایجاد اکانت Ftp در سی پنل مقاله را مطالعه فرمایید )
  • تمامی ویژگی هایی که در بالا ذکر شده است و ویژگی هایی می باشد که از طریق FTp در اختیار شما قرار دارد به صورت مستقیم از طریق فایل منیجر نیز در اختیار شما قرار دارد.

یکی از معروف ترین ابزار ها در راستای استفاده از پروتکل Ftp  نرم افزار فایل زیلا می باشد. در رابطه با مدیریت و انتقال فایل ها توسط فایل زیلا در سرویس هاست در مقاله ای جداگانه به آن خواهیم پرداخت.

در فولدر public_ftp سرویس هاست شما اطلاعات و لاگ انتقال فایل های انجام شده از طریق این پروتکل قابل مشاهده و بررسی می باشد بنابراین این فولدر نیز دارای اهمیت بوده و بهتر است از تغییر آن خودداری فرمایید.

فولدر public_html چیست؟

این فولدر مهمترین فولدر مد نظر ما در حال حاضر می باشد. فایل های وب سایت شما می بایست در این فولدر قرار گیرند.

برای نمونه در صورتی که قصد نصب وردپرس بر روی سرویس هاست خود را داشته باشید می بایست فایل نصب وردپرس را در این فولدر قرار دهید. برای مشاهده آموزش نصب وردپرس این مقاله را مطالعه فرمایید.

دقت نمایید محتویات این فولدر ، محتویات وب سایت شما می باشد بنابراین در تغییر در فایل ها و فولدر های موجود در این فولدر احتیاط کنید تا سهوا باعث داون شدن و از دسترس خارج شدن وب سایت خود نشوید.

فولدر SSL چیست؟

این فولدر محل نگهداری اطلاعات گواهی امنیتی وب سایت شما می باشد .  گواهی امنیتی باعث خواهد شد وب سایت شما به صورت Https در مرورگر نمایش داده شود.

در رابطه با شیوه نصب گواهی امنیتی در سی پنل به این مقاله مراجعه نمایید تا اهمیت این گواهی، تاثیر گواهی امنیتی بر seo و مدیریت آن آشنا شوید.

به صورت کلی این فولدر دارای حجم خاصی نمی باشد و می بایست از ایجاد تغییر در آن خودداری فرمایید.

نکته مهم : ۲ فولدر بعدی موجود در تصور مانند access-logs و www فولدر های سیستمی بوده در آنها نیز نمی بایست تغییری حاصل نمایید. جهت جلوگیری از توضیحات فراوان این موارد در مقاله دیگری به شما توضیح داده خواهد شد.

آشنایی با تنظیمات (setting) در فایل منیجر

همانطور که در گوشه سمت راست بالا مشاهده می نمایید گزینه با نام setting  وجود دارد. لطفا بر روی آن کلیک نمایید.

با کلیک بر روی آن تصویر زیر را مشاهده خواهید نمود:

تنظیمات فایل منیجر3

چهار گزینه ابتدایی که در این قسمت برای شما قرار دارند همگی دارای کاربرد یکسان می باشد بدین دلیل در اختیار شما قرار دارند که شما بتوانید تنظیم کنید زمان ورود به فایل منیجر به صورت مستقیم وارد کدام فولدر شوید و فولدر home را مانند زمان ورود اولیه مشاهده ننمایید.

در صورت انتخاب گزینه Home Directory وارد صفحه اولیه خواهید شد که در زمان ورود اولیه و تصویر ورود به فایل منیجر آن را مشاهده نمودید.

گزینه دوم Web Root (public_html or www) می باشد و در صورتی که آن را انتخاب نمایید پس از ورود به فایل منیجر به صورت مستقیم وارد فولدری خواهید شد که فایل های وب سایت شما یعنی public_html در آن قرار دارد. به صورت کلی بهتر است این گزینه را انتخاب نمایید تا در زمان ورود به سرویس هاست به صورت مستقیم به فولدر فایل های وب سایت خود هدایت شوید ، البته انتخاب آن الزامی ندارد و شما می توانید آزادانه و مطابق میل خود اقدام نمایید.

گزینه سوم که کارایی اندکی به نظر من دارد Public FTP Root (public_ftp) می باشد که به شما اجازه می دهد به صورت مستقیم وارد فولدر های مربوط به Ftp شوید.

گزینه آخر و چهارم نیز Document Root for: می باشد که در صورتی که دقت نمایید در زیر آن کادری نیز وجود دارد که نام وب سایت شما ذکر است و این کادر قابلیت کشویی دارد و در صورتی که وب سایت دیگری را نیز به فایل منیجر اضافه نموده باشید می توانید آن را انتخاب نمایید. این گزینه بدین دلیل می باشد که شما انتخاب نمایید در زمان ورود به فایل منیجر ، وارد فولدر مدیریت کدام وب سایت شوید.

وب سایت هایی که در قسمت کشویی مشاهده می نمایید (در صورتی که تنها وب سایت اصلی خود را مشاهده می نمایید نگران نباشید مشکلی وجود ندارد)  وب سایت اصلی شما و وب سایت هایی می باشد که به صورت ادان دامین به سرویس هاست اضافه نموده اید.

در صورتی که با اضافه نمودن ادان دامین به هاست سی پنل و مدیریت آن آشنایی ندارید این مقاله را مطالعه فرمایید.

انتخاب کلی بر عهده شما می باشد. نظر شخصی بنده استفاده از گزینه دوم می باشد.

در حقیقت گزینه ای که ما به دنبال آن میگردیم و به همان دلیل وارد قسمت تنظیم شدیم Show Hidden Files (dotfiles) می باشد که به شما اجازه می دهد فایل های پنهان در سرویس هاست خود را نیز مشاهده نمایید.

نکته : شاید برای شما سوال باشد گزینه Disable Character Encoding Verification Dialogs چطور؟ به صورت کلی برای کاربرانی که قصد مدیریت وب سایت را دارند استفاده از این قسمت ضرورتی ندارد و این قسمت جهت مدیریت انکدونیک فایل های باز شده در سرویس هاست می باشد که همواره با یک انکودینگ باز شوند.

حال به بررسی گزینه های موجود در بالا صفحه و زیر قسمت مشکی رنگ بالای صفحه می پردازیم که گزینه های مدیریت شما در فایل منیجر می باشند.

گزینه file  جهت ایجاد فایل در سرویس هاست می باشد . برای نمونه در صورتی که سرویس هاست شما خالی می باشد جهت تست مانند تصویر زیر بر روی این گزینه کلیک نمایید.

تنظیمات فایل منیجر4

تصویر بالا را مشاهده می نمایید که به شما اجازه می دهد یک فایل با نام دلخواه و پسوند دلخواه ایجاد نمایید . دقت کنید در زمان ایجاد فایل حتما می بایست پسوند آن را در قسمت  New File Name: وارد نمایید.

برای نمونه زمانی که ما قصد ایجاد یک فایل txt را داشته باشیم می بایست در این قسمت عبارت filename.txt را ذکر کنیم که به جای عبارت filename نام فایل دلخواه خود را دارد می نمایید.

قسمت New file will be created in: نیز جهت آدرس دهی شما می باشد که فایل مورد نظر در چه قسمتی از فایل منیجر ایجاد شود . در صورتی که این گزینه را تغییر ندهید فایل در قسمتی ایجاد خواهد شد که بر روی File کلیک نموده اید، یعنی زمانی که شما در فولدر public_html باشید و بر روی گزینه File جهت ایجاد فایل جدید کلیک کنید مشاهده می نمایید که به صورت خودکار قسمت دوم به صورت /public_html پر شده است بدین معنی که فایل در فولدر Public_html ایجاد شود.

گزینه folder  جهت ایجاد فولدر در فایل منیجر شما می باشد.

با انتخاب این گزینه تصویر زیر را مشاهده می نمایید:

تنظیمات فایل منیجر مرحله 5

در قسمت ابتدایی New Folder Name: شما می توانید نام فولدر مورد نظر خود را قرار دهید. مانند قسمت File نیاز به اعلام پسوند نمی باشد و تنها می بایست نام فولدر برای نمونه Folder1 را وارد نمایید.

قسمت دوم نیز New Folder will be created in: می باشد که دقیقا مانند قسمت فایل است و برای شما مشخص می نماید قصد دارید فولدر مورد نظر در چه مسیری ایجاد شود و در صورت تمایل به تغییر آن اقدام به تغییر نمایید در غیر این صورت فولدر دقیقا در محلی که بر روی گزینه Folder کلیک نموده اید ایجاد خواهد شد.

گزینه Copy مانند عملکرد کپی در رایانه شخصی شما می باشد.

در ابتدا شما می بایست یک فایل یا فولدر را انتخاب نمایید  سپس بر روی گزینه copy کلیک نمایید.

با انتخاب گزینه copy تصویر زیر را مشاهده می نمایید که به شما اعلام می نماید قصد دارید فایل کپی شده به چه قسمتی از فایل منیجر شما انتقال یابد و در آنجا قرار گیرد.

در قسمت Enter the file path that you want to copy this file to: می بایست آدرس محلی که تمایل دارید فایل مورد نظر در آن قرار گیرد را وارد نمایید.

برای مثال در تصویر زیر فایل ما /public_html/cgi-bin می باشد که در قسمت بالا در قسمت File path: قابل مشاهده می باشد . برای انتقال این فایل برای نمونه به فولدری با نام folder1 در داخل فولدر public_html ایجاد شده است می بایست در قسمت Enter the file path that you want to copy this file to: عبارت /public_html/folder1 را درج نمایید و بر روی گزینه copy files کلیک نمایید.

تنظیمات فایل منیجر6

گزینه move  جهت انتقال فایل ها از یک مسیر و فولدر و به مسیر و فولدر دیگری می باشد. شیوه عملکرد این گزینه مانند گزینه copy می باشد با این تفاوت که در زمان انتخاب گزینه و انجام عملیات فایل اصلی شما در محل قبلی باقی می ماند اما با انتخاب گزینه move فایل از محل قبلی حذف شده و به محل جدید انتقال می یابد.

گزینه upload یکی از پرکاربرد ترین گزینه های برای شما می باشد. با انتخاب این گزینه می توانید اقدام به بارگذاری فایل های خود در مسیر مورد نظر نمایید.

برای استفاده از این گزینه دقت نمایید در ابتدا وارد مسیر مورد نظر شوید. برای نمونه ما در ابتدا وارد فولدر public_html شده و سپس بر روی گزینه upload کلیک می نماییم که تصویر زیر را مشاهده می کنیم:

تنظیمات فایل منیجر7

در این قسمت می توانید بر روی گزینه آبی رنگ select file کلیک نموده سپس فایل مورد نظر را از رایانه شخصی خود انتخاب نموده تا در فایل منیجر شما آپلود شود.

گزینه بعدی در دسترس شما download می باشد. با استفاده از این گزینه می توانید اقدام به دانلود فایل های مورد نظر از سرویس هاست بر روی رایانه شخصی خود نمایید. دقت نمایید از این گزینه برای دانلود فایل و نه فولدر می توانید استفاده نمایید. برای دانلود فایل ابتدا می بایست فایل مورد نظر را انتخاب نمایید، سپس بر روی این گزینه کلیک نمایید.

در صورتی که قصد دانلود یک فولدر را دارید در ابتدا می بایست آن را فشرده سازی نمایید که این مورد گزینه آخر یعنی Compress می باشد سپس اقدام به دانلود فایل فشرده فولدر مورد نظر بر روی رایانه شخصی خود نمایید.

گزینه بعدی که در این قسمت در اختیار شما قرار دارد delete  می باشد. با انتخاب یک فایل و انتخاب گزینه delete شما می توانید اقدام به حذف یک فایل از فایل منیجر و سرویس هاست خود نمایید.

زمانی که گزینه delete را پس از انتخاب یک فایل جهت حذف انتخاب می نمایید تصویری مانند شکل زیر را مشاهده می نمایید:

تنظیمات فایل منیجر8

به صورت نرمال زمانی که شما فایل های خود را حذف می نمایید این فایل ها به فولدر .trash در فایل منیجر شما منتقل می شوند که مانند همان سطل زباله در رایانه شما می باشد.

در تصویر بالا در صورتی که گزینه  Skip the trash and permanently delete the files را انتخاب نمایید فایل به صورت کلی از فایل منیجر شما حذف میگردد وبه فولدر .trash نیز منتقل نمی شود بنابراین بسیار بسیار به انتخاب خود دقت نمایید.

گزینه بعدی گزینه restore می باشد که دقیقا برعکس گزینه delete عمل می نماید. در قسمت delete شما یک فایل را حذف می نمودید. در صورتی که تمایل داشته باشید فایل حذف شده را برگردانید ( به شرطی که تیک گزینه  Skip the trash and permanently delete the files را نزده باشید در صورتی که تیک این گزینه را بزنید فایل قابل بازگردانی نمی باشد . ) کافیست از همین گزینه ها بر روی گزینه View trash کلیک نمایید که باعث هدایت شما به فولدر .trash یا سطل زباله فایل منیجر شما می شود سپس فایل مورد نظر را انتخاب نموده و بر روی restore کلیک نمایید تا این فایل بازگردانی شود.

گزینه rename جهت تغییر نام فایل ها و فولدر های شما می باشد.

کافیست فایل یا فولدر مورد نظر خود را انتخاب نموده و بر روی گزینه rename کلیک نمایید . با انتخاب این گزینه زمانی که فایل یا فولدر مورد نظر را انتخاب نموده اید پنجره ای مانند تصویر زیر را مشاهده می نمایید که می توانید نام جدید دلخواه خود را وارد نموده و آن را تایید نمایید.

تنظیمات فایل منیجر9

گزینه edit جهت ویرایش فایل های متنی می باشد و بر روی هر فایل یا فولدر دلخواه قابل انتخاب نمی باشد . برای نمونه در صورتی که یک فایل php یا txt در فایل منیجر خود داشته باشید و قصد ویرایش محتویات آن را داشته باشید کافیست فایل مورد نظر را در ابتدا با یک چپ کلیک انتخاب نموده سپس بر روی edit کلیک نمایید تا ویرایشگر متنی برای ویرایش محتوای فایل مورد نظر برای شما باز شود.

گزینه بعدی شما html editor می باشد . این گزینه به صورت تقریبی مانند گزینه قبل است اما برای ویرایش حرفه ای فایل html در فایل منیجر شما کاربر دارد . بنابراین در صورتی که قصد دارید از یک ویرایشگر مخصوص html برای بررسی تنها فایل های html خود استفاده نمایید فایل html مورد نظر خود را انتخاب نموده و بر روی html editor کلیک نمایید.

گزینه بعدی در اختیار شما permissions  می باشد . این گزینه جهت تنظیم دسترسی یک فایل یا فولدر می باشد. این گزینه به تنهایی نیاز به توضیحات فراوانی داشته به همین دلیل در مقاله ای مجزا به شما توضیح داده خواهد شد.

گزینه بعدی گزینه view  می باشد که به شما اجازه می دهد محتویات یک فایل متنی یا فایل قابل ویرایش را مشاهده نمایید.

تفاوت این گزینه و گزینه edit بدین صورت است که با انتخاب edit شما امکان ویرایش محتویات فایل را دارا می باشید اما با انتخاب گزینه view تنها محتویات فایل را مشاهده می نمایید.

گزینه بعدی که در اختیار شما قرار دارد extract می باشد . این گزینه جهت باز نمودن فایل های فشرده می باشد بدین معنی که در صورتی که یک فایل فشرده در فایل منیجر خود دارید کافیست فایل مورد نظر خود را انتخاب نموده سپس بر روی گزینه extract کلیک نمایید.

با انتخاب این گزینه تصویری مانند تصویر زیر را مشاهده می نمایید:

تنظیمات فایل منیجر10

در کادر موجود می بایست انتخاب نمایید محتویات فایل فشرده شما در چه قسمتی استخراج شود.

گزینه آخر در این قسمت نیز گزینه  compress  می باشد. این گزینه به شما اجازه می دهد اقدام به فشرده سازی یک فایل یا فولدر در فایل منیجر خود نمایید . همانطور که در قسمت گزینه download به شما توضیح داده شد در صورتی که قصد دانلود یک فولدر از فایل منیجر را داشته باشید در ابتدا می بایست اقدام به فشرده سازی فایل مورد نظر نمایید. برای این امر در ابتدا فایل یا فولدر مورد نظر را انتخاب نموده و گزینه compress را انتخاب نمایید تا تصویری مانند تصویر زیر را مشاهده نمایید.

در قسمت ابتدایی Compression Type: شما می توانید شیوه فشرده سازی را انتخاب نمایید بدین معنی که فایل فشرده شما با چه فرمتی باشد. به صورت کلی بهتر است گزینه Zip Archive را انتخاب نمایید.

تنظیمات فایل منیجر11

در کادر انتهایی نیز می بایست محلی که تمایل دارید فایل فشرده در آنجا ایجاد شود را انتخاب نمایید.

گزینه های ذکر شده، گزینه های کلی می باشد که در فایل منیجر و مدیریت فایل های شما، برای شما کارایی دارند.

اشتراک گذاری:

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق برای گسترش ارتباط امن آرسام محفوظ میباشد