blog image

راه اندازی وب سایت

آغاز فعالیت یک وب سایت به چه صورت است؟ آیا نیاز به اطلاعات دارد؟

شاید برای شما هم به دفعات پیش آمده که جملاتی مانند وب سایت خود رو داشته باش ، سایت خود رو بزن رو شنیده باشید اما اطلاعات کافی در این زمینه نداشتید باشید. اما آیا ایجاد یک وب سایت دشوار می باشد ؟ برای داشتن یک سایت چه کارهایی باید کرد ؟ به چه اطلاعاتی برای داشتن یک سایت نیاز دارید ؟

در ادامه به صورت کامل اطلاعات لازم در این زمینه را به صورت قدم به قدم مورد بررسی قرار می دهیم.

برای آغاز فعالیت وب سایت در ابتدا امر می بایست مراحل این امر را مشخص نماییم :

  • هدف از ایجاد وب سایت
  • نام وب سایت
  • نوع هاست
  • طراحی سایت
  • قرار گیری اطلاعات و محتوا در وب سایت

موارد و قدم های ذکر شده در بالا ، موارد کلی برای راه اندازی یک وب سایت می باشند که در ادامه باهم به بررسی آنها می پردازیم.

هدف از ایجاد وب سایت

هدف شما از ایجاد وب سایت چیست ؟ چرا باید وب سایت داشته باشم ؟

در ابتدای امر می بایست به این سوال مهم پاسخ دهید. ورود به دنیای مجازی و ایجاد وب سایت متناسب با نیاز شما نیاز به تعیین هدف دلیل وجود چنین وب سایتی دارد.

آیا شما قصد فروش محصولات خود را در وب سایت دارید؟

وب سایت شما در زمینه شرکت و معرفی مجموعه شما می باشد و قصد ایجاد یک وب سایت سازمانی دارید؟

نیاز به ایجاد یک وب سایت شخصی یا وب سایت معرفی یک محل یا شهر یا استان دارید؟

هدف وب سایت شما به این دلیل حائز اهمیت می باشد که قدم های بعدی در ایجاد وب سایت دارای ارتباط با این قسمت می باشند. نام وب سایت شما، نوع وب سایت شما و بسیاری از موارد بسته به وب سایت شما دارند.

برای نمونه در صورتی که وب سایت شما یک وب سایت معرفی یک سازمان یا مجموعه باشد ، محتوای قرار گرفته در آن می بایست دارای سمت و سو  و ادبیات مشخصی باشند زیرا شاید مراجعین به وب سایت شما از قشر خاصی بوده و برخی ادبیات عامیانه در نظر ایشان نامناسب باشد.

برای راحتی در ادامه ما آغاز فعالیت یه وب سایت فروشگاهی را در نظر می گیریم تا به یک سوال مهم پاسخ دهیم: چگونه سایت فروشگاهی داشته باشم؟

با توجه به این مثال هدف ما داشتن یه وب سایت از نوع فروشگاهی می باشد و قصد داریم محصولی خاص را در اختیار کاربران قرار داده و با تکنیک ها روش، تبلیغات و بازاریابی اقدام به فروش محصولات نماییم.

همه چیز درباره نام سایت و دامنه

نام وب سایت چیست ؟ چرا اهمیت دارد ؟ دامنه چیست ؟ تفاوت دامنه و وب سایت چیست ؟

قدم بعدی انتخاب نام دامنه برای وب سایت شما می باشد. در اینجا نیاز می باشد موضوعی را با هم بررسی کنیم. وب سایت و دامنه با هم تفاوت دارند و یکی نمی باشند.

دامنه آدرسی و نامی می باشد که کاربر مراجعه کننده به سایت آن را در مرورگر خود آن را وارد می نمایند. برای نمونه زمانی که شما به سایت arsamhost.com مراجعه می نمایید این آدرس را در مرورگر وارد می نمایید و arsamhost.com دامنه وب سایت ارسام هاست می باشد.

وب سایت اطلاعات ، تصاویر ، کد ها و تمام آنچه که کاربر آن را مشاهده و با آن سروکار دارد می باشد . این تعریف یک تعریف ساده و سطحی در راستای درک راحت تر موضوع می باشد و از بسیاری از موارد فنی که مورد نیاز شما نمی باشد صرف نظر شده است .

برای نمونه زمانی که شما به arsamhost.com مراجعه می نمایید ، تصاویر و منو ها را مشاهده می نمایید ، محتوای متنی و جداولی را در وب سایت می بینید و امکان کلیک بر روی آنها یا مطالعه و مشاهده آنها را دارید . تمامی این موارد اجزای وب سایت می باشد.

انتخاب نام وب سایت مناسب ، متناسب با وب سایت شما بسیار دارای اهمیت می باشد زیرا نه تنها باعث هویت بخشی به وب سایت شما خواهد شد بلکه باعث ایجاد حس رضایت و اعتماد در کاربران نیز میگردد.

برای نمونه فرض کنید به وب سایتی جهت خرید کفش مراجعه می نمایید اما نام وب سایت بسیار بی مفهوم و بی ارتباط با حیطه فعالیت وب سایت می باشد . طبیعتا بسیاری از کاربران تمایل دارند به وب سایتی مراجعه نمایند که دارای نام زیبا ، ساده ، و مرتبط با حیطه فعالیت وب سایت می باشد.

مورد بعدی در انتخاب نام دامنه برای وب سایت عدم پیچیدگی ، سادگی و طولانی نبودن آن می باشد . طبیعتا نام دامنه وب سایت شما هویت وب سایت شما بوده و می بایست به صورتی باشد که دارای سیلاب های کمتری بوده و کاربران بتوانند آن را به یاد بسپارند.

طبیعتا شما نام تمامی وب سایت هایی که در آن گشت و گذار نموده اید را به یاد ندارید اما وب سایت هایی بوده که دارای نام های ماندگار و آسان بوده اند و در ذهن شما باقی مانده اند.

در انتخاب نام دامنه به پسوند آن نیز بسیار بسیار دقت نمایید و تنها در موارد خاص از پسوند های خاص استفاده نمایید در غیر این صورت از پسوند های رایج مانند .com یا .ir استفاده نمایید زیرا این پسوند ها برای کاربران خوشایند تر و راحت تر در ذهن ایشان باقی می  ماند.

در صورتی که در رابطه با دامنه و پسوند های دامنه نیاز به اطلاعات بیشتری دارید این مقاله را مطالعه فرمایید.

همه چیز درباره هاست

نوع هاست چیست ؟ چه هاستی بهتر است ؟ در انتخاب هاست می بایست به چه نکاتی دقت نمود ؟

  ساده ترین جواب ممکن برای این سوالات را می توانید این پاسخ در نظر داشته باشید که بهترین هاست به معنای واقعی کلمه وجود نداشته و می بایست هاست شما متناسب با نیاز شما باشد.

شما می توانید با هزینه بسیار سرویس هاست بسیار گرانی را تهیه نموده اما قابلیت های آن بیش از حد نیاز شما باشد بنابراین این هاست، هاست مناسب برای شما نمی باشد.

در انتخاب نوع سرویس هاست، محدودیت ها و میزان منابع خاصی وجود دارد می بایست متناسب با نوع وب سایت و فعالیت خود این موارد را در نظر داشته باشید

برای آشنایی با محدودیت های موجود در سرویس های هاست و آشنایی با آنها این مقاله را مطالعه نمایید.

دقت کنید انتخاب سرویس هاست بسته به نوع طراحی وب سایت شما می باشد، که در ادامه با هم آن را بررسی می کنیم.

طراحی وب سایت چیست؟

برای طراحی وب سایت جهت ایجاد بستری که بتوانید محتویات مد نظر خود را جهت ارائه به کاربران در آن قرار دهید نیاز به آشنایی با زبان برنامه نویسی خاصی ندارید اما وب سایت ها هر کدام می توانند دارای زبان برنامه نویسی متفاوت یا مشابهی باشند.

شما می بایست سرویس هاست خود را نیز متناسب با زبان برنامه نویسی وب سایت خود تهیه نمایید زیرا هر هاستی برای هر زبان برنامه نویسی مناسب نمی باشد.

برای نمونه در صورتی که قصد دارید وب سایت شما بر اساس وردپرس باشد بهتر است از سرویس های هاست لینوکس استفاده نمایید. یا در صورتی که قصد دارید وب سایت شما بر اساس تکنولوژی .net باشد می بایست سرویس هاست ویندوزی تهیه فرمایید.

به صورت کلی در ابتدای امر می بایست با توجه به شیوه فعالیت وب سایت خود اقدام به تهیه هاست مناسب نیز نمایید.

اما طراحی وب سایت چیست ؟ آیا برای طراحی وب سایت نیاز به دانش خاصی دارید؟

خیر ! شما برای طراحی وب سایت و آغاز فعالیت وب سایت خود نیاز به دانش خاصی ندارید تنها نیاز دارید با تیم مناسب در این زمینه همکاری نمایید تا آنچه در ذهن شماست را برای شما پیاده سازی نمایند.

دقت نمایید برای مثال وب سایت فروشگاهی ما ، وب سایت و طراحی آن مانند یک ویترین برای یک مغازه می باشد به همین دلیل تیمی که با آن قصد همکاری دارید می بایست امکان پیاده سازی آنچه در تصورات شماست را داشته باشند.

یکی از راه های بسیار آسان برای آغاز فعالیت وب سایت و راه اندازی وب سایت استفاده از سیستم های مدیریت محتوا می باشد.

سیستم های مدیریت محتوا سیستم هایی نگارش و توسعه یافته می باشند که با نصب آنها شما به آسانی و چند کلیک می توانید وب سایت خود را راه اندازی نمایید و برای هر بخش از وب سایت خود نیاز به انجام تنظیمات بسیار بسیار طولانی ندارید.

برای نمونه رایانه شخصی خود را در نظر بگیرید. در صورتی که شما دارای ویندوز نباشید چطور می توانید از امکانات سخت افزاری خود استفاده نمایید ؟ یکی از راه های شما استفاده از سیستم عامل های از پیش نوشته شده مانند ویندوز می باشد و راه دیگر نگارش یک سیستم عامل مختص خودتان!

البته گاها شاید شما نیاز داشته باشید یک سیستم عامل متناسب با نیاز خود داشته باشید و این دقیقا تفاوت در زمینه وب سایت ها می باشد.

سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس که یکی از قوی ترین و معروف ترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد به شما قابلیت های بسیاری مانند نصب قالب های از پیش تعیین شده ، استفاده از افزونه های قدرتمند ، مدیریت آسان محتوای وب سایت ، مدیریت کاربران و راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی یا شخصی را می دهند.

اطلاعات یک وب سایت

اطلاعات وب سایت چیست ؟ چطور محتوا در وب سایت قرار دهیم؟ چگونه عکسی را در وبسایت قرار دهیم

پاسخ این سوالات کامل ارتباط با نوع طراحی وب سایت شما دارد.

برای نمونه در صورتی که وب سایت شما یک وب سایت وردپرس باشد شما می توانید به این لینک جهت مشاهده مجموعه آموزش های وردپرس مراجعه نموده و اقدام به انجام امور دلخواه خود و مدیریت وردپرس خود نمایید.

اما برای نمونه در صورتی که وب سایت شما ، دارای یک سیستم مدیریت محتوای شخصی سازی شده یا خاصی باشد می بایست از طریق تیمی که اقدام به تهیه آن نموده اید اقدام نمایید.

سخن آخر و مهم اینکه در صورت کلی دقت نمایید در صورتی که در ابتدای راه می باشید بهتر است از سیستم های قابل اعتماد و ایمن جهت بررسی این امر استفاده نمایید. شما در هر زمان جهت اطلاعات بیشتر می توانید با تیم فروش آرسام هاست در ارتباط باشید.

 

اشتراک گذاری:

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق برای گسترش ارتباط امن آرسام محفوظ میباشد