نحوه نصب ووکامرس
برای ساخت یک فروشگاه آنلاین باید از افزونه های فروشگاه ساز استفاده کنید عملا بدون استفاده از این افزونه ها شما نمی توانید یک فروشگاه وردپرسی داشته باشید. ووکامرس قدرتمند ترین افزونه راه اندازی فروشگاه آنلاین است که به صورت رایگان در مخزن وردپرس وجود دارد و کاربران می توانند بدون پرداخت هیچ هزینه ای از آن استفاده کنند.
چگونه ووکامرس را نصب کنیم؟
نصب ووکامرس بسیار ساده است مانند تمام افزونه هایی که آن را نصب می کنید ووکامرس نیز مانند سایر افزونه ها نصب می شود ما در این جلسه به آموزش کامل نصب افزونه ووکامرس و راه اندازی آن می پردازیم.
گام اول: از پیشخوان وردپرس قسمت افزونه ها افزودن را انتخاب می کنید و در کادر جست و جو افزونه عبارت woocommerce را وارد می کنید. در میان افزونه های پیشنهادی افزونه WooCommerce – excelling eCommerc را نصب و فعال کنید.
نصب ووکامرس
بعد از نصب افزونه وارد مراحل فعال سازی افزونه می شوید در چند گام به پایان می رسد و بسیار راحت است. روی لینک فعال کردن افزونه کلیک کنید.
مرحله اول: در این مرحله از شما می پرسد آیا مایل به نصب افزونه به صورت فارسی هستید باید بگوییم که در نسخه فارسی و انگلیسی تفاوت چندانی ندارد و اگر در حد مقدماتی زبان انگلیسی بلد باشید کار با نسخه انگلیسی نیز مشکلی ندارد با این حال می توانید روی دکمه install translation کلیک کنید تا افزونه فارسی ووکامرس برای شما فعال شود.
بعد از کلیک روی این دکمه با صفحه ای مشابه تصویر زیر رو به رو می شوید که باید روی دکمه بزن بریم کلیک کنید.
مرحله بعدی راه اندازی برگه است که فهرستی از برگه های مورد نیاز در یک فروشگاه اینترنتی مانند فروشگاه، سبد خرید، تسویه حساب و حساب کاربری من را مشاهده می کنید به صورت خودکار برای شما ایجاد می شود. حالا روی گزینه ادامه کلیک می کنیم.
مرحله بعدی راه اندازی فروشگاه محلی است در این بخش شما باید تنظیمات اولیه فروشگاه خود را وارد کنید.
فروشگاه شما در کجا قرار دارد؟
در این بخش شما باید نام کشور و استان خود را انتخاب کنید حتی اگر محل فیزیکی فروشگاه شما ندارد نمی توانید آن را خالی بگذارید کشور ایران و یک شهر را به دلخواه انتخاب کنید.
کدام واحد ارزی را در فروشگاه خود استفاده می کنید؟
در این بخش شما باید واحد پولی مورد استفاده در فروشگاه اینترنتی خود را انتخاب کنید. اما مشکلی که وجود دارد در بین واحدهای موجود واحد ارزی ریال یا تومان که در کشور ایران رایج است وجود ندارد. در این بخش شما یک واحد پولی را انتخاب کنید. در آموزش های قسمت بعدی نحوه تغییر واحد پولی به ریال یا تومان را آموزش می دهیم.
محل واحد پولی
در این بخش شما باید انتخاب کنید مبلغی که برای محصول وارد می کنید در کدام سمت نمایش داده شود که در زبان فارسی بهتر است جایگاه قیمت در سمت چپ باشد.
جدا کننده هزارگان
در این بخش شما مشخص می کنید که هزارگان قیمت شما با چه نمادی جدا شود، هم چنین می توانید این بخش را خالی بگذارید و برای قیمت شما جداده کننده ای نمایش داده نشود.
جداکننده اعشار
در این بخش شما مشخص می کنید که جدا کننده اعشار شما چه نمادی است. شما می توانید بخش جدا کننده را خالی بگذارید اما اگر خالی بگذارید باز هم برای جدا کننده اعشار به صورت پیش فرض از نقطه استفاده می کند.
چه واحدی برای وزن محصولات استفاده شود؟
در این بخش شما باید یک واحد وزنی برای محصولات خود در نظر بگیرید اگر محصول سایت شما فیزیکی است با توجه به نوع محصولات از یک واحد وزنی استفاده کنید که معمولا در فروشگاه های اینترنتی از واحد وزنی کیلوگرم استفاده می شود. اما اگر مثلا سایت فروش طلا و جواهر را دارید طبیعی است که واحد وزنی شما گرم در نظر گرفته شود پس با توجه به نوع محصول واحد وزنی مرتبط با آن را انتخاب کنید.
چه واحدی برای ابعاد محصولات استفاده شود؟
در این بخش هم نوع محصول شما تعیین کننده واحد ابعاد یک محصول است که به صورت معمول در بیشتر فروشگاه ها از واحد سانتیمتر استفاده می کنند.
در نهایت گزینه ادامه را می زنیم.
مرحله بعدی راه اندازی مالیات و حمل و نقل است شما در این بخش باید هزینه های مربوط به مالیات و حمل و نقل محصول را وارد کنید. در این بخش برای وارد کردن اطلاعات مرتبط با مالیات یا حمل و نقل باید در قسمت مربع شکل مقابل آن تیک را بزنید تا فیلدهای مرتبط فعال شود. برای مثال اگر شما محصول دانلودی دارد اصلا نیازی نیست بخش حمل و نقل را وارد کنید.
در بخش قیمت حمل و نقل شما با توجه به نوع حمل و نقل و شرکتی که از آن خدمات دریافت می کنید می توانید عدد را مشخص کنید اما اگر با چندین شرکت کار می کنید می توانید این بخش را یک عدد میانگین و یا حتی خالی بگذارید. اما برای مشتری نوع حمل و نقل و قیمت آن بسیار مهم است پس اگر در این قسمت چیزی نمی نویسید حتما یک بخش از سایت یا محصولات خود را به توضیح درباره هزینه و نحوه حمل و نقل به مشتری ارائه دهید. در بخش مالیات نیز می توانید مالیات محصول را با توجه به شرایط مالیاتی وارد کنید.
بخش بعدی درگاه پرداخت است در این بخش شما نمی توانید درگاه های پرداخت ایرانی را مشاهده کنید. اما یک فروشگاه اینترنتی بدون درگاه پرداخت عملا بی معنی است از این بخش عبور می کنیم و گزینه از این مرحله عبور کن را انتخاب می کنیم. در آموزش های جلسات بعدی نحوه اضافه کردن درگاه پرداخت به یک فروشگاه وردپرسی را با یک دیگر بررسی می کنیم.
سخن آخر
ووکامرس افزونه ای است که علاوه بر امکاناتی که خودش در اختیار شما قرار می دهد از سایر افزونه ها نیز می توانید استفاده کنید تا یک فروشگاه آنلاین حرفه ای تر داشته باشید در ادامه این دوره تمام نکات مورد نیاز برای کار با ووکامرس و امکانات آن را بررسی می کنیم. حال بعضی از این امکانات را به صورت پیش فرض خود ووکامرس ارائه می دهد و برخی دیگر را باید از طریق نصب افزونه های جدید در اختیار داشته باشیم.
ارسال دیدگاه