blog image

نصب وردپرس روی هاست سی پنل

در این قسمت به آموزش نصب وردپرس روی cpanel می پردازیم، cpanel یک پنل مدریتی است که به عنوان رابط هاست و سایت عمل می کند،مدیر سایت می توانید از طریق کنترل پنل cpanel هاست خود را مدیریت کند.

آشنایی با CPanel

 Cpanel محبوب ترین پنل مدیریت هاست است و کار با آن به خاطر داشتن محیط گرافیکی بسیار آسان است. پنل مدیریتی هاست هنگام خرید هاست ذکر شده است. هیچ کدام از هاست های داخل ایران پنل مدیریتی CPanel ندارند. اطلاعات هاست شما اعم از آدرس ورود به هاست، نام کاربری و رمز عبور در ایمیلی که هنگام خرید هاست به شما ارسال شده است، وجود دارد.

ورود به CPanel

طبق آدرسی که در ایمیل وجود دارد آدرس را وارد می کنید با صفحه ای مانند تصویر زیر رو به رو می شوید که باید نام کاربری و رمز عبور خود را در آن وارد نمایید.

ورود به هاست سی پنل

بعد از وارد شدن به سی پنل اولین صفحه ای که می بینید تصویر زیر است که باید روی گزینه file manager کلیک کنید.

فایل منیجر

بعد از این وارد صفحه زیر می شویم که باید روی گزینه public_html  بزنید.

public-html

پوشه public_html معمولا خالی است در صورتی که فایلی در آن وجود داشت را می توانید حذف کنید در این پوشه باشد وردپرس خود را آپلود کنید.

نصب وردپرس

فایل دانلود شده وردپرس که یک فایل فشرده شده است را در پوشه public_html طبق تصویر زیر آپلود می کنیم.

آپلود وردپرس در سی پنل

بعد از آپلود فایل باید فایل را از حالت زیپ خارج کنیم.

اکسترکت کردن وردپرس

بعد از خارج کردن فایل ها از حالت زیپ تمام فایل ها را انتخاب می کنیم و گزینه Move را می زنیم.

اکسترکت کردن وردپرس 2

پنجره ای مطابق شکل زیر باز می شود که باید در آن آدرس /public_html را بنویسید در برخی موارد ممکن است این آدرس نوشته شده باشد یا چیزی اضافه تر داشته باشد دقت کنید تنها عبارت گفته شده را مطابق آنچه در تصویر زیر می بینید به عنوان آدرس وارد کنید.

پوشه public-html

مراحل نصب وردپرس روی هاست با موفقیت انجام شد حالا باید به ایجاد database بپردازید. ساخت دیتابیس در سی پنل بسیار راحت است و می توانید آن را طبق تصاویر زیر انجام دهید. در پنل هاست خود روی گزینه MySQL Database Wizard کلیک می کنیم.

mysql database wizard

حالا اطلاعات خواسته شده را باید گام به گام وارد کنیم.

قدم اول: باید در این مرحله یک نام برای پایگاه داده خود انتخاب کنید.

قدم اول ساخت دیتابیس

 

قدم دوم: باید در این مرحله یک نام کاربری و رمز عبور برای مدیر پایگاه داده انتخاب کنید.

قدم دوم ساخت دیتابیس

قدم سوم: در این مرحله تیک همه گزینه ها را انتخاب می کنید تا دسترسی ها به صورت کامل در اختیار مدیر پایگاه داده قرار بگیرد.

قدم سوم ساخت دیتابیس

قدم چهارم: اگر تمام مراحل را به درستی طی کرده باشد بعد از انجام آخرین مرحله یک پیام مانند تصویر زیر به شا نمایش داده می شود.

قدم چهارم ساخت دیتابیس

 

تنظیمات پیکربندی وردپرس

بعد از اینکه Database خود را در هاست ایجاد کردید باید اطلاعات آن را در وردپرس وارد کنید و تنظیمات پیکربندی وردپرس را انجام دهید برای این کار آدرس سایت خود را در مرور گر وارد می کنید و با صفحه ای مانند زیر مواجه می شوید که در ابتدا باید زبان وردپرس خود را انتخاب کنید.

انتخاب زبان وردپرس

بعد از آن باید اطلاعات پایگاه داده خود را که در مراحل بالاتر ایجاد کرده اید در جدولی مطابق تصویر زیر وارد کنید.

اطلاعات پایگاه داده در لوکال هاست

بعد از وارد کردن اطلاعات پایگاه داده اگر اطلاعات به درستی وارد شود شما صفحه زیر را مشاهده می کنید.

راه اندازی و نصب

 

با کلیک روی گزینه راه اندازی و نصب صفحه ای مانند تصویر زیر مشاهده می کنید که در آن اطلاعات مدیر سایت برای  ورود به پنل مدیریت وردپرس را باید وارد کنید. توجه داشته باشید که این اطلاعات با اطلاعاتی که تا الان وارد کردیم مجزا است.  اطلاعاتی که در این قسمت وارد می کنیم برای ورود به پیشخوان وردپرس است اما اطلاعاتی که قبلا وارد کردیم برای دسترسی به پایگاه داده است.

عنوان سایت: می توان نام فارسی دامنه شما، فعالیت اصلی سایت شما یا هر نام دلخواه دیگری باشد. این اطلاعات را بعدا می توانید تغییر دهید پس نگران نباشید.

نام کاربری: بهتر است از کلمه admin برای نام کاربری استفاده نکنید.

رمز عبور: سعی کنید یک رمز عبور قوی شامل اعداد، حروف کوچک و بزرگ و نمادها استفاده کنید.

ایمیل شما: ایمیل را به درستی وارد کنید هنگام تغییر یا فراموشی رمز عبور و نام کاربری به این ایمیل نیاز دارید.

نمایش به موتورهای جست و جو: بهتر است تا زمانی که سایت شما به صورت کامل راه اندازی نشده است و حالت تستی دارد این تیک را بزنید.

خوش آمدید وردپرس

بعد از زدن گزینه راه اندازی وردپرس صفحه ای مطابق تصویر زیر مشاهده می کنید. 

اتمام پیکربندی وردپرس

با کلیک روی دکمه ورود، صفحه ورود وردپرس را می بینید که باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید تا به وارد پیشخوان وردپرس شوید.

ورود به پیشخوان بعد از نصب

سخن آخر

در این مرحله کار شما با هاست تمام شد و توانستید وردپرس خود را با موفقیت روی هاست CPanel آپلود و نصب کنید و بعد از آن با ایجاد یک دسترسی به عنوان مدیر سایت می توانید به پیشخوان وردپرس خود دسترسی داشته باشید در جلسات بعدی نحوه ورود به پیشخوان وردپرس را آموزش داده ایم.

اشتراک گذاری:

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق برای گسترش ارتباط امن آرسام محفوظ میباشد