blog image

انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی

با دیدن قسمت ها قبل شما توانستید یک سایت کامل راه اندازی کنید، اگر تا کنون روی لوکال هاست کار کرده اید وقت آن رسیده است که سایت خود را از لوکال هاست به هاست واقعی انتقال دهید. برای این کار دو را وجود دارد اولی از طریق افزونه و دومی به صورت دستی که در ادامه هر یک را بررسی می کنیم. 

دلایل استفاده از لوکال هاست

دلایل متفاوتی برای استفاده از لوکال هاست وجود دارد که در این بخش به صورت مختصر به آن اشاره می کنیم.

ایجاد سایت به صورت تستی: برخی افراد چه تازه کار چه حرفه ای برای ایجاد سایت به صورت تستی و رفع مشکلاتی که دارد تا به طراحی نهایی برسند کارهای ویرایش را روی لوکال هاست انجام می دهند.

ترجمه قالب: فارسی سازی قالب و فروش آن یکی از شغل عای پردرآمد در دنیای طراحی سایت است. برخی قالب های فارسی خریداری شده به درستی و همه بخش آن کامل ترجمه شده اند و برخی دیگر نه.  مترجمان قالب معمولا ترجمه قالب را به صورت کامل روی لوکال هاست انجام می دهند سپسنسخه نهایی را در اینترنت به فروش می رسانند.

ویرایش قالب: در موارد بسیاری طراحان علاقه دارند برخی از قسمت های کد قالب را تغییر دهند تا به چیزی که مد نظرشان است برسند. لوکال هاست یک فضای عالی برای ویرایش کد های قالب تا نهایی شدن کار است.

انتقال سایت از لوکال هاست به هاست از طریق افزونه

مرحله اول: نصب افزونه All-in-One WP Migration

انتقال سایت از لوکال از طریق افزونه

مرحله دوم: بعد از فعال سازی افزونه یک بخش به نام افزونه در پیشخوان شما به وجود می آید که شامل سه بخش پشتیبان گیری، درون ریزی و برون ریزی است یا معادل انگلیسی آن ها backup، import و export را می بینید.

انتقال سایت از لوکال به هاست از طریق افزونه

        

با انتخاب گزینه برون ریزی یا export صفحه ای مشابه با تصویر زیر می بینید که باید از منو export to گزینه فایل را انتخاب کنید.

انتقال سایت از لوکال به هاست از طریق افزونه

هنگامی که فایل را انتخاب کردید شروع به export کردن می کند.

انتقال سایت از لوکال به هاست از طریق افزونه

منتظر می مانید تا خروجی گرفتن به پایان برسد و تصویری مشابه زیر را می بینید که حجم سایت شما را نمایش می دهد و یک فایل با پسوند wpress به شما می دهد این فایل، فایل بکاپ وردپرس است.

انتقال سایت از لوکال به هاست از طریق افزونه

در قدم بعدی باید دامنه و هاست خود را خریداری کنید و وردپرس را روی آن نصب کنید. 

حالا وارد پیشخوان سایت خود می شود از بخش افزونه ها گزینه افزودن را انتخاب کنید. 

حالا باید همانند سایتی که روی لوکال داشتید افزونه All-in-One WP Migration را نصب و فعال کنید.

حالا در این بخش باید روی گزینه import یا درون ریزی را انتخاب کنید، مطابق تصویر زیر از منو درون ریزی از باید گزینه فایل را ممکن است فارسی یا انگلیس نوشته شده باشد را انتخاب می کنید.

انتقال سایت از لوکال از طریق افزونه

انتقال سایت از لوکال از طریق افزونه

بعد از کلیک روی گزینه فایل باید فایل بکاپ خود را که با پسوند wpress دانلود کرده بودید و روی سیستم خود ذخیره دارید، آپلود کنید. منتظر بمانید تا فایل به صورت ۱۰۰ درصد آپلود شود. 

انتقال سایت از لوکال به هاست از طریق افزونه

 

حالا سایت شما در بستر اینترنت به صورت کاملا واقعی در دسترس قرار می گیرید کافی است نام دامنه خود را در مرورگر وارد کنید حالا شما می توانید ادامه فعالیت های خود را روی یک هاست واقعی انجام دهید.

انتقال سایت از لوکال هاست به هاست واقعی به صورت دستی

افزونه ها همانطور که همخیشه به کار می آیند و انجام کارها را سریع تر می کنند می توانند ما را نیز به مشکل بی اندازند از جمله مشکلاتی که ممکن است هنگام انتقال سایت از لوکال هاست به هاست واقعی به وجود بیاید می توان به ناقص بودن فایل بکاپ، درست کار نکردن افزونه و موارد دیگر اشاره کرد. خیلی از طراحان انتقال سایت وردپرسی به صورت دستی از لوکال هاست به هاست اصلی را به کار با افزونه ها ترجیح می دهند. برای انجام این کار باید مراحل زیر را پیش بروید:

مرحله اول: به مسیری که ومپ یا زمپ را نصب کردید و پوشه سایت شما در آن قرار دارد بروید اگر طبق آموزش های این دوره پیش رفته باشد سایت شما در این مسیر قرار دارد C:\xampp\htdocs\mysite شما باید تما فایل هایی که در این پوشه قرار دارد را انتخاب کنید و سپس آن را با فرمت zip فشرده کنید.

مرحله دوم: نام فایل زیپ شده خود را حتما به یاد داشته باشید حالا وارد پنل هاست خریداری شده می شوید و فایل را  در قسمت file manager در پوشه public_html آپلود کرده و از حالت زیپ خارج کنید.

مرحله سوم: در این مرحله شما باید از پایگاه داده خود خروجی تهیه کنید. وارد پوشه phpmyadmin در لوکال هاست شوید و پوشه پایگاه داده خود انتخاب کنید (که در اینجا نام پایگاه داده ما wp  است) و از آن خروجی می گیرید طبق شماره گذاری که در تصویر زیر می بینید.

تهیه خروجی از پایگاه داده لوکال

مرحله چهارم: در این مرحله شما یاید در هاست خود پایگاه داده ایجاد کنید که در جلسات قبل آموزش دادیم.

مرحله پنجم: در این مرحله شما باید فایلی را که در قسمت قبل خروجی گرفتید در این بخش import کنید. برای ایمپورت فایل .sql در پایگاه داده ی جدید گام های زیر را طی کنید. طبق شماره گذاری تصویر زیر ابتدا روی پایگاه داده ای که در هاست خود ایجاد کرده اید کلیک می کنید، سپس گزینه import را می زنید بعد از آن گزینه browse را انتخاب کرده و فایلی را که در مرحله سوم ذخیره کردید (خروجی فایل پایگاه داده مثلا نام آن را test.sql قرار داده ایم) را انتخاب می کنید سپس گزینه open و در نهایت دکمه go را کلیک می کنیم.

انتقال سایت از لوکال به هاست واقعی

مرحله ششم: ما تا اینجای کار اطلاعات سایت و پایگاه داده خود را از لوکال هاست به هاست واقعی انتقال دادیم در ادامه باید اطلاعات سایت را به پایگاه داده متصل کنیم. برای این کار باید فایل wp-config.php را ویرایش کنیم. برای این کار طبق مراحل زیر پیش می رویم ابتدا وارد هاست خود شوید و از بخش فایل منیجر وارد پوشه public_html شوید گزینه wp-config.php را انتخاب و سپس edit را بزنید مشابه با آنچه در تصویر می بینید.

ویرایش wp-config

مرحله هفتم: شما در این بخش باید اطلاعات پایگاه داده ای را که ایجاد کردید، وارد کنید مطابق آنچه در تصویر زیر می بینید.

ویرایش اطلاعات پایگاه داده

مرحله هشتم: حالا نوبت به تصحیح لینک ها می رسد ممکن است برخی مسیرها هنوز به لوکال هاست اشاره کنند برای ادیت لینک ها باید وارد phpmyadmin بشوید سپس گزینه wp-options را که جداول شما در آن قرار دارد را انتخاب کنید. از جدول رکورد های siteurl و home را پیدا کنید و در جایی که local host نوشته شده است پاک کنید و نام دامنه خود را وارد کنید مطابق با آنچه در تصویر می بینید.

تصحیح لینک های سایت

مرحله نهم: حالا نوبت به روز رسانی لینک های داخلی وردپرس است برای این کار وارد phpmyadmin می شوید سربرگ sql را انتخاب می کنید و قطعه کد زیر را می نویسید. مشابه با تصویر.

قطعه کد:

;UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'localhost/test/', 'www.yourlivesite.com/')

به روزرسانی لینک های وردپرس

 

مرحله دهم: تمام کارها انجام شده است فقط باید یک بار سایت را چک کنید و از درست کار کردن آن مطمئن شوید. نام سایت خود را در مرورگر وارد کنید و منتظر بمانید ببینید سایت و قالب شما به درستی لود می شود و یک بار هم نحوه ورود به پنل وردپرس یا مدیریت سایت را چک کنید ببینید مشکلی نداشته باشد.

سخن آخر

ما در آخرین جلسه از آموزش رایگان وردپرس نحوه انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی را به دو روش انتقال از طریق افزونه و دستی بررسی کردیم. حال شما می توانید به دلخواه یکی از راه ها را انتخاب کنید و وب سایت خود را در بستر اینترنت قرار دهید و از طریق آن به کسب درآمد بپردازید.

اشتراک گذاری:

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق برای گسترش ارتباط امن آرسام محفوظ میباشد