blog image

آموزش پیکربندی در ووکامرس

با ووکامرس دقیقاً وب سایت فروشگاهی را که می خواهید بسازید. WooCommerce یک افزونه فروشگاه ساز قابل تنظیم و منبع باز است که بر روی وردپرس قابلیت نصب دارد. بعد از نصب و فعال سازی ووکامرس شما باید پیکربندی ووکامرس را انجام دهید. پیکربندی ووکامرس اطلاعات اولیه و پایه ای فروشگاه شما می باشد در ادامه این مقاله به بررسی گام به گام پیکربندی در ووکامرس می پردازیم.

پیکربندی در ووکامرس

برای رفتن به پیکربندی از بخش پیشخوان روی ووکامرس و گزینه پیکربندی را انتخاب می کنید. در این بخش تب های مختلفی وجود دارد که در اینجا ما به تب اول یعنی همگانی نیاز داریم. در منو همگانی شما با سه بخش مختلف روبه رو هستید که باید فیلدهای مرتبط با هر یک را کامل کنید. 

  • آدرس فروشگاه
  • گزینه های عمومی
  • پیکربندی واحد پولی

در آدرس فروشگاه شما با فیلدهایی مانند تصویر زیر رو به رو هستید ممکن است به علت تفاوت در قالب ها نام چند فیلد متفاوت باشد اما کلیت تمام آن ها یکی است که هر مورد را بررسی می کنیم. 

پیکربندی در ووکامرس

پیکر بندی آدرس فروشگاه در ووکامرس 

آدرس ۱ و آدرس ۲ در فیلدهای مرتبط آدرس می توانید آدرس فروشگاه خود به صورت فیزیکی یا محا فعالیت خود اگرچه فروش به صورت حضوری ندارید را مشخص کنید یا می توانید محلی را محصولات از آن جا به خریدار ارسال می شود را وارد کنید. در خط اول همین صفحه نیز نوشته شده است نرخ های مالیاتی و حمل و نقل بر اساس این آدرس تعیین می شود. 

بعد از آن نوبت به پر کردن شهر و سپس کشور/استان می رسد. برای انتخاب کشور و استان یک منو کشویی وجود دارد که گزینه های آن بر اساس استان های موجود در هر کشور وجود دارد و شما باید برا اساس کشور و استانی که در آن فعالیت می کنید این گزینه را انتخاب کنید. 

برای مثال کشور ایران را با تمام استان ها در این منو کشویی وجود دارد به شکل زیر:

ایران – تهران

ایران – آذربایجان شرقی

ایران – اصفهان

و ….. 

در نهایت باید کدپستی فروشگاه خود را در این قسمت وارد کنید. 

 

پیکربندی گزینه های عمومی

 

در این بخش نیز فیلدهایی وجود دارد که شما باید آن ها را پر کنید مطابق با آنچه در تصویر زیر می بینید.

پیکربندی گزینه های عمومی

مکان های فروش

در این بخش یک منو کشویی سه گزینه ای وجود دارد شامل موارد فروش در همه کشورها، فروش به همه کشورها به جز، فروش به کشورهای خاص. اگر شما محصولی را در سطح بین المللی به فروش می رسانید گزینه اول و اگر در سطح بین المللی قصد دارید به چند کشور مشخص محصول نفروشید گزینه دوم را انتخاب می کنید. اما اگر فعالیت شما در سطح یک کشور است که معمولا بیشتر فروشگاه ای اینترنتی در کشور ایران فقط داخل کشور فعالیت دارند گزینه سوم را انتخاب میکنید. 

فروش به کشورهای خاص

اگر گزینه سوم را انتخاب کنید در این فیلد باید کشور مورد نظر خود مثلا ایران را که در آن فعالیت دارید و خدمت رسانی می کنید را وارد کنید. هم چنین اگر گزینه دوم را انتخاب کرده باشید، نام این این فیلد به فروش به “به جز کشورهای ” تغییر پیدا می کند که باید کشورهای استثنا را مشخص کنید. 

مکان های حمل و نقل 

در این بخش شما نیز چهار گزینه دارید که باید یکی از آن ها را انتخاب کنید.

  1. حمل و نقل به همه کشورهایی که محصول را می فروشید
  2. حمل و نقل به تمام کشورها
  3. حمل و نقل به کشورهای خاص
  4. غیر فعال سازی حمل و نقل و محاسبه حمل و نقل

معمولا مایی که در ایران فعالیت می کنیم و در بخش بالاتر کشور ایران را انتخاب کردیم در این بخش نیز گزینه ۱ یا ۳ را انتخاب می کنیم.

حمل و نقل به کشورهای خاص

در صورتی که در مرحله بالاتر گزینه سوم را انتخاب کرده باشید این فیلد برای شما ایجاد می شود تا کشورهای مورد نظر خود را انتخاب کنید در غیر این صورت این فیلد وجود ندارد. 

مکان پیش فرض مشتری

در این بخش نیز شما یک منو کشویی دارید که بر اساس آن باید یک گزینه را انتخاب کنید. معمولا در فروشگاه های اینترنتی سرار کشور گزینه بدون مکان پیش فرض انتخاب می شود.

  1. بدون مکان پیش فرض
  2. آدرس اصلی فروشگاه
  3. مکان یابی
  4. مکان یابی با پشتیبانی از کش برگه

در ادامه گزینه های عمومی دو مورد دیگر مربوط به مالیات و کوپن های تخفیف مشاهده می کنید. 

مالیات و کوپن در پیکربندی

با زدن تیک فعال کردن مالیات، به صورت خودکار مالیات در زمان پرداخت اضافه می شود.

در بخش فعال سازی کوپن ها دو گزینه وجود دارد. اگر می خواهید کوپن ها و کدهای تخفیف روی سایت اعمال شوند گزینه اول را فعال می کنید. 

شاید برای برخی افراد سوال شود غیر فعال بودن این تیک چه کاربردی دارد در پاسخ باید بگوییم شما به هر دلیلی ممکن است کد تخفیف را به اشتباه برای محصولات فعال کرده باشید و در اختیار کاربران قرار دهید از طریق این گزینه می توانید بگویید هیچ کد تخفیفی روی سایت اعمال نشود. 

با زدن تیک دوم این اجازه را می دهد چندین کوپن روی یک فاکتور اعمال شود معمولا در هیچ سایتی این کار نمی کنند و به کاربر اجازه استفاده از تنها یک کد تخفیف را می دهند. 

پیکر بندی واحد پولی 

در این بخش چندین فیلد مرتبط با واحد پولی وجود دارد که باید آن ها را وارد کنید.

پیکربندی واحد پولی

در گزینه اول واحد پولی مورد نظر خود را انتخاب می کنید در حالت پیش فرض واحد تومان یا ریال وجود ندارد اما در جلسات قبلی نحوه تغییر واحد پولی ووکامرس به ریال و تومان را آموزش دادیم. در گزینه بعدی محل نمایش واحد پولی را مشخص کنید که برای کاربران ایران بهترین جایگاه نمایش در سمت چپ است. بعد از آن به ترتیب جدا کننده هزارگان و اعشاری و تعداد اعشار را باید مشخص کنید.

سخن آخر 

پیکربندی وردپرس بخش مهمی از سایت فروشگاه شما را شامل می شود بهتر است قبل از وارد کردن محصولات در فروشگاه خود ابتدا پیکربندی وردپرس را انجام دهید تا در ادامه با مشکلی مواجه نشوید و انجام سایر کارها برای شما راحت تر باشد. 

اشتراک گذاری:

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق برای گسترش ارتباط امن آرسام محفوظ میباشد